CHP Biga Belediye Başkan Adayı Alper Şen, Çarşamba akşamı Çavuşköy Mahallesi meydanında halkla buluştu. Çanakkale İl Genel Meclisi adayları ve Biga Belediyesi Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte gerçekleşen buluşmada, mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Şen, 1 Nisan'da göreve gelmeleri durumunda her mahalleye eşit ve adaletli hizmet ve yatırımlar yaklaşımıyla Çavuşköy Mahallesi'nin yerel yönetimlerden alması gereken payı alacağını belirtti. Yeni dönemde kentsel dönüşüm planlamaları kapsamında mahalleye anayol, sosyal tesis, park gibi sosyal alanlar kazandıracaklarını ifade etti.

Çavuşköy'ün "Biga'nın Spor Merkezi" olacağını söyleyen Şen, Biga Spor Akademi - Çavuşköy Spor Kompleksi yatırımıyla mahallenin kent kültürü ve yaşamında hak ettiği yeri alması için çalışmalar yapacaklarını vurguladı.

Erdoğan; 'Yetki Sizden, Hizmet Bizden..' Erdoğan; 'Yetki Sizden, Hizmet Bizden..'

Şen, çocuklar, gençler ve mahalle sakinleri için kaliteli bir Biga için çok çalışacaklarını belirtirken, seçim sürecini mütevazi ve sağduyulu bir şekilde sürdüreceklerini ve herkese eşit ve adaletli yönetim anlayışlarıyla Biga için çaba göstereceklerini söyledi.

Halk buluşmasına katılan tüm mahalle sakinlerine teşekkür eden Şen, "Biz Biga için çok çalışmaya hazırız. Haydi Biga'm, geleceğe birlikte omuz omuza güvenle yürüyelim" dedi.

Alper Şen

Editör: Haber Merkezi