AK Parti Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Şirintepe Mahallesi'nde kahve ziyaretleri gerçekleştirdi. Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Erdoğan, Biga'nın geleceği ve hizmetleri hakkında konuştu.

Erdoğan, yaptığı açıklamada, "Minia Çanakkale projemizle hem ilçemizi Bursa-Çanakkale yönünden geçen ziyaretçilerin uğrak noktası haline getireceğiz, hem de Biga köftesi, peynir tatlısı, nohut kahvesi, pirinci, turizm noktaları başta olmak üzere Biga’mızın tanıtımını sağlayacağız" dedi. Ayrıca, kadınların ve belediyenin kursiyerlerinin ürettiği el emeği ürünlerinin satışının da bu alanlarda gerçekleştirileceğini belirtti.

Çan yolunda otomobil ile traktör çarpıştı Çan yolunda otomobil ile traktör çarpıştı

Başkan Erdoğan, Biga'nın yeni döneme hazırlanması için bir dizi projenin de hayata geçirileceğini vurgulayarak, "Millet Bahçesi, Kocabaşçayı’nda su tutma çalışması, Kocabaşçayı rekreasyonu, Aromatik Bahçe, Çavuşköy Çocuk Köyü, Yeniceköy Mesire Alanı, yeni yapılacak kreşlerimiz, Çavuşköy Spor Kompleksimiz, Esentepe ve Yeniceköy sosyal tesislerimiz başta olmak üzere Biga’mızı yeni dönemde ikinci yüzyılımıza hazırlayacağız" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi