Şirintepe Mahallesinde tezahüratlar ve sloganlarla karşılanan Biga Belediye Başkan adayı Bülent Erdoğan; “Bu mübarek ayda hemşerilerimizin, çocuklarımızın, Biga’mızın gönlüne dokunuyoruz. İlk günkü aşkla sevdamız memleket, davamız hizmet. Bizleri can-ı gönülden ağırlayan tüm hemşerilerimize, emekçilerimize teşekkürler. Yola devam edeceğiz, hiç durmadan gideceğiz. İlk günkü aşk ile Biga'mıza hizmet edeceğiz” dedi.

“İLK GÜNKÜ AŞK İLE BİGA’MIZA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Biga’yı marka ilçe haline getirmek için çok çalışacaklarının sözünü veren Biga Belediye Başkan adayı Bülent Erdoğan; “Biga'mıza hizmet etmekten daha değerli bir şey yok bizim için. Bir bu kutlu yürüyüşte ustalıkla çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı'nın marka ilçesi olmak için yolumuz uzun. Teşkilatlarımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza bugüne kadar olan destekleri için teşekkür ediyorum. Bundan sonra da her partilimizin, tüm vatandaşlarımızın desteğiyle Biga'mız için başaracağız. Şirintepe Mahallemizde kahve ziyaretleri gerçekleştirdik, vatandaşlarımızla bir araya geldik. Derdimiz Biga’mıza hizmet etmek, deneyimimizle Biga’mızı Türkiye Yüzyılı’nın marka ilçeleri arasına taşımak” dedi.

“BİGA’MIZI MARKA İLÇELERDEN BİRİ HALİNE GETİRECEĞİZ”
Şirintepe mahallesi sakinleri ile buluşan Belediye Başkan adayı Bülent Erdoğan; “Minia Çanakkale projemizle hem ilçemizi Bursa-Çanakkale yönünden geçen ziyaretçilerin uğrak noktası haline getireceğiz, hem de Biga köftesi, peynir tatlısı, nohut kahvesi, pirinci, turizm noktaları başta olmak üzere Biga’mızın tanıtımını sağlayacağız. Kadınların, belediyemiz kursiyerlerinin ürettikleri el emeği ürünlerinin satışını burada kuracağımız alanlarda sağlayacağız” diyerek projelerini anlattı.

“BİGALILAR KOCABAŞ ÇAYINDA SANDALLA GEZECEKLER”
Millet Bahçesi inşası ve Kocabaş Çayı Rekreasyon projelerini de anlatan Bülent Erdoğan; “Millet bahçesi yerimiz var; buranın ihalesini yapacaktık ancak 6 Şubat depremi sonrasında ihaleler durduruldu. Şuan her şeyimiz hazır; ihale tarihini bekliyoruz. Burada ikinci bir konu Millet Bahçemizi tamamladıktan sonra Kocabaş çayında sandalla gezmek. Islahı yapılmış olan iki köprü arasındaki kısımda su tutucularla suyu tutacağız hem sandalla gezme imkânı hem de ışıklı su gösterileri düzenleme imkanı olacak. Bununla ilgili çalışmalarımız var; Millet Bahçemiz bittiği gibi su tutma çalışmalarımıza başlayacağız. En kısa zamanda burada sandalla gezeceğiz” dedi.

MHP'nin yeni Başkanlık Divanı belli oldu MHP'nin yeni Başkanlık Divanı belli oldu

“BELEDİYECİLİĞİ ÖĞRENDİK… 2019’DAN DAHA FAZLA HAZIRIM”
Biga Belediyesinin kendi imkan ve bütçesi ile ilçenin birçok sorununa çözüm getirdiklerini belirten Biga Belediye Başkan adayı Bülent Erdoğan; “Takdir edersiniz ki; 2019 yılında 25 yıllık mesleğimizi bıraktık; vatandaşımızın bize emanet ettiği Biga Belediyesini aldık. Mazbatamızı aldığımız ilk gün bizim Belediyecilik dersimiz başlamış oldu. Belediyecilik mektebi, okulu olan bir görev değil; biz bu 5 yılda yaşayarak belediyeciliği öğrendik, deneyim kazandık, personelimizle, müdürlerimizle Biga’mızın mahalle mahalle ne derdi varsa bilen, kurumsal yapısını güçlendirmiş, bütçesini ayağa kaldırmış artık şehrin en önemli sorunlarını kendi imkânlarıyla kendi bütçesiyle çözebilen bir belediye olarak önümüzdeki döneme 2019’dan çok daha fazla hazırız. Biga’mızı yeni Türkiye Yüzyılında hak ettiği yere getireceğimize, en güzel çalışmaları yapabileceğimize inancımız tamdır. Belediyecilik sadece çöp toplamak, yol yapmak değildir. İlçemizde çok farklı kültürden oluşan tek bir millet var. Birçok tarihi değer ve kültürel dernek var. Bu çalışmaları yaprken; geçmişimizi hiç unutmadık, değerlerimize sahip çıktık. Buradaki en büyük desteklerimiz de buradaki derneklerimiz oldu, kültür derneklerimiz oldu. Tüm oda, dernek ve STK başkanlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkan adayı Bülent Erdoğan; “Millet Bahçesi, Kocabaşçayı’nda su tutma çalışması, Kocabaşçayı rekreasyonu, Aromatik Bahçe, Çavuşköy Çocuk Köyü, Yeniceköy Mesire alanı, yeni yapacağımız kreşlerimiz, Çavuşköy Spor Kompleksimiz, Esentepe ve Yeniceköy sosyal tesislerimiz başta olmak üzere Biga’mızı yeni dönemde ikinci yüzyılımıza hazırlayacağız” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi