Şirintepe Siteler Meydanı'nda gerçekleştirilen Halk Buluşması'na Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz, Parti Meclis Üyesi Milletvekili Özgür Ceylan, Milletvekili İsmet Güneşhan, İlçe Başkanı Cemal Mantar, İl Genel Meclis Üyesi adayları ve Belediye Meclis Üyesi Adayları da katılım gösterdi.

CHP Biga Belediye Başkan Adayı Mimar Alper Şen, hemşerileriyle ilk günden itibaren yerel yönetimlerin yöneticisi adayı olduklarını ve seçildikten sonra da bu sorumluluğu üstleneceklerini belirtti. Ünvanların geçici olduğunu vurgulayarak, önemli olanın geriye baktıklarında kaliteli işlere imza atan yöneticiler olarak anılmak olduğunu ifade etti.

CHP Biga’da seçim sonrası ilk toplantı CHP Biga’da seçim sonrası ilk toplantı

"Biga’yı kaliteli ve modern bir kent yapmak için yola çıktık. Çok Çalışıyoruz, Çok çalışacağız!" diyen Şen, eleştirilere açık olduklarını ancak polemiklerin zaman ve enerji kaybına yol açacağını belirtti. Enerjilerini hemşerilerinin yaşam kalitesini yükseltmek için harcayacaklarını vurguladı.

Halk buluşmasına katılan ve coşkulu sloganlarıyla destek veren herkese teşekkür eden Şen, güven ve desteğe layık olmak için çok çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Şen, Biga'nın geleceğine güvenle yürümeye çağrı yaparak, "Bizim derdimiz Biga, işimiz gücümüz Biga! Her şey çok planlı olacak! Geleceğin Biga’sına Güvenle" dedi.

Editör: Haber Merkezi