Biga'da, Anavatan Partisi'nin eski İlçe Başkanı ve Milletvekili Adaylığı yapmış deneyimli siyasetçi İbrahim Aydın'ın seneyi devriyesinde anma ve hatıra iftarı düzenlendi. Eski Başbakan Yardımcısı ve Enerji Tabii Kaynaklar eski Bakanı M. Cumhur Ersümer'in de katıldığı iftarda, Aydın'ın siyasi dava arkadaşları bir araya geldi.

Merhum İbrahim Aydın adına evlatları Meral ve Zekeriye Aydın tarafından Tepe restaurantta düzenlenen iftar programına, İbrahim Aydın'ın ailesi Meral ve Zekeriye Aydın'ın yanı sıra ANAP eski ilçe başkanları Yaşar Demircan, Renan Özel, Şenol Çakıroğlu, Nejdet Çelik, Ahmet Şefik Şenyürek, Hikmet Taş, Mehmet Naci Tülek, Ahmet Çakıroğlu, Adem Ejder (Eceabat), Ömer Faruk Mutan(Kepez), Mustafa Çapkın(Umurbey), Münir Karabacak(Terzialan), Halil Özkan(Pazarköy), İbrahim Polat(Hamdibey), Kasım Akın(İntepe), Ahmet Kıyar(Balıklıçeşme) katıldı.

Programda konuşan Ersümer: "Bu bizim 39. iftar soframız, Allah 40. yıl soframızda da yine bizi bir araya getirsin diye dua ediyorum. Başta aramızdan ayrılan Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız,Milletvekili arkadaşlarımız, Nadir Pazarbaşı, Ayhan Uysal, İlker Genlik, aramızdan ayrılan dava arkadaşlarımızı rahmetle minnetle yad ediyoruz. Mekanları cennet olsun. Bugün bizi hatıraları ile anıları ile burada buluşturan İbrahim Aydın'ı özellikle yad ediyoruz. Çocukları Meral ve Zekeriya 'ya buradaki arkadaşları Gürsel Polat ve arkadaşlarına bizi bu sofrada buluşturdukları için özellikle teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Biga’da bir köy okulunda hayvanat bahçesi kuruldu! Biga’da bir köy okulunda hayvanat bahçesi kuruldu!

Editör: Haber Merkezi