Biga İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Biga Kaymakamlığı, Biga Belediyesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, Biga Ticaret ve Sanayi Odası, Biga Ticaret Borsası, Biga Ziraat Odası, KOSGEB ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, katkılarıyla “Türkiye Ceviz ve Badem Fuarı” Biga’da ilk defa düzenlenecek. Fuara ilişkin ilk bilgiler paylaşıldı.

Biga İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Biga Kaymakamlığı, Biga Belediyesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, Biga Ticaret ve Sanayi Odası, Biga Ticaret Borsası, Biga Ziraat Odası, KOSGEB ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, öncülüğünde 26-27-28 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan " Türkiye Ceviz ve Badem Fuarı"nın ne zaman düzenleneceği ilk kez bugün paylaşıldı.

Çanakkale'nin Biga İlçesi Toz Taşınımı ile Uyandı Çanakkale'nin Biga İlçesi Toz Taşınımı ile Uyandı

Fuar 2.200 m2 alana sahip Biga Belediyesi Kapalı Pazar Yerinde yapılacak. Fuarda Ceviz ve Badem konusunda ülkemizde yaşanan son gelişmeleri ve son teknolojileri halka aktarmak amacıyla üç gün boyunca alanında uzman bir çok ziraat mühendisi, akademisyen ve katılımcının vereceği konferanslar eşliğinde düzenlenecek.

Geçtiğimiz sene ilk kez Türkiye Ceviz ve Badem Festivali olarak düzenlenen etkinlik bu sene yine ilk kez Türkiye Ceviz ve Badem Fuarı olarak gerçekleştirilecek.

Editör: Haber Merkezi