Miting, Biga'nın geleceğine dair önemli vaatlerle dolu bir etkinliğe sahne oldu. Biga Belediye Başkan Adayı Alper Şen, mahalle sakinleriyle buluşarak, 1 Nisan'dan itibaren Biga'da yaşayan 60 bin kişiye yönelik şeffaf ve adil bir yönetim anlayışını vurguladı.

Şen, halka hitap ederken, geleceğin Biga'sının inşası için kararlılıkla çalışacaklarını belirterek, "Koltuk eskitmeye değil, ayakkabı eskitmeye geldik. Oturmaya değil, çalışmaya geldik." ifadelerini kullandı. Yeniceköy'ün ana caddesi Kalafat'ta yaşanan sorunlara da değinen Şen, bu sorunları çözeceklerini ve mahalleyi cazibe merkezi haline getireceklerini söyledi.

Mahallenin en büyük problemlerinden biri olan su sorununu çözmeyi ve altyapı çalışmalarını hızlandırmayı taahhüt eden Şen, ayrıca Yeniceköy'e "Hanımevi" projesini hayata geçireceklerini ve kadınların sosyal ve ekonomik hayatta daha fazla yer almasını sağlayacaklarını belirtti.

Sosyal tesis eksikliğine dikkat çeken Şen, mahalleye bir park ve kreş yapacaklarını duyurdu. Kreş projesinde, Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi mezunu gençlerin çalışacağını ve annelerin çocuklarını güvenle emanet edebileceği bir ortam yaratılacağını vurguladı.

3.4 büyüklüğünde deprem oldu 3.4 büyüklüğünde deprem oldu

Yeniceköy Mahallesi'nin temsil görevini üstlenecek Rahmi Yılmaz ile birlikte hizmet etmekten mutluluk duyacaklarını belirten Şen, Biga'yı kaliteli ve modern bir kent haline getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

CHP Biga Belediye Başkan Adayı Alper Şen'in bu vaatleriyle, mahalle sakinlerinin beklentilerini ve umutlarını karşılayacak bir yönetim anlayışıyla geleceklerini vurguladığı halk buluşması, mahallede olumlu bir karşılık buldu.

Editör: Haber Merkezi