Gönen İlçesinde Sabah Saatlerinde 2.7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Balıkesir'in Gönen ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen deprem, yerel halk arasında endişeye yol açtı. AFAD'ın son verilerine göre, bugün sabah saat 04:06'da meydana gelen depremin büyüklüğü 2.7 olarak ölçüldü. Depremin derinliği ise yaklaşık 6.95 kilometre olarak belirlendi.

Biga'da Görkemli Düğün: Songül ve Mert çifti dünyaevine girdi Biga'da Görkemli Düğün: Songül ve Mert çifti dünyaevine girdi

Şiddeti nispeten düşük olsa da, deprem çevrede hafif endişe ve tedirginlik yarattı. İlk belirlemelere göre, herhangi bir can kaybı veya maddi hasarın olmadığı bildirildi.

Gönen ilçesi ve çevresinde yaşayan vatandaşlar, depremin ardından herhangi bir olumsuz etki yaşayıp yaşamadıklarını kontrol etmek amacıyla binalarını gözden geçirdi. Ayrıca, yetkililer vatandaşların deprem anında alması gereken önlemler hakkında bilgilendirme yaparak, olası acil durumlara karşı hazırlıklı olmalarını sağladı.

Depremin ardından bölgede meydana gelebilecek olası artçı sarsıntılara karşı da vatandaşlar uyarıldı. AFAD ve diğer ilgili kuruluşlar, bölgedeki deprem riskini yakından takip etmekte ve gerekli önlemleri almaktadır.

Editör: Haber Merkezi