"Narkoçelik-14" operasyonlarında 321 şüpheli yakalandı "Narkoçelik-14" operasyonlarında 321 şüpheli yakalandı

Biga'nın Hamdibey Mahallesi'nde gerçekleştirilen bir halk buluşmasında, CHP Biga Belediye Başkan Adayı Alper Şen'in destekçilerine heyecan verici bir sürpriz yaşandı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, Alper Şen'e yönelik destek mesajı büyük bir coşkuyla karşılandı.

Videoda Mansur Yavaş'ın ifadeleri izleyenleri heyecanlandırdı. Yavaş, "Ankara’dan Biga’ya selam ve saygılarımı sunuyorum. İnşallah Alper başkanım seçildiğinde kendisinin projelerine ben de destek olacağım. Bu vesileyle selam ve saygılar sunuyorum, iyi günler diliyorum" dedi.

CHP Biga Belediye Başkan Adayı Alper Şen, Mansur Yavaş'ın desteğinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şen, "Yaptıklarından takip ederek feyiz aldığımız Mansur başkanımız da nasip olursa bitirmiş olduğumuz önemli bir icraatı açılış törenine Biga'ya umarım getireceğiz" şeklinde konuştu.

Bu destek, Biga'da seçim atmosferine heyecan katarken, vatandaşlar da Mansur Yavaş'ın desteğiyle Alper Şen'in projelerine güven duyduklarını belirttiler.

Editör: Haber Merkezi