Biga ekonomisine değer ve istihdam katan iş insanları ile de buluşan Şen, Yeni dönemin diğer dönemlerden farklı olacağını, Biga’yı tarımı, hayvancılığı, ticareti, sanayisi ve kültürüyle gerçek potansiyeline denk bir kent yaratmak için çok çalışacağını dile getirdi.

CHP Biga Belediye Başkan Adayı Alper Şen, seçim çalışmaları kapsamında Biga OSB Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Şadan Doğan ve yönetim kurulu üyeleriyle karşılıklı değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette samimi ve verimli bir sohbet gerçekleştirildi.

Yerel yönetimler seçimlerine çok az zaman kaldığını belirten Başkan Adayı Alper Şen, yeni dönemle sosyal ve ekonomik kalkınmayı destekleyecek plan projelerinden bahsederek fikir ve görüşlerini aldı.

Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı ile deprem bölgeleri için kredi anlaşması imzalandı Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı ile deprem bölgeleri için kredi anlaşması imzalandı

Biga OSB yönetim kurulu ziyaretinden sonra, Biga ekonomisine değer ve istihdam katan Lagamod - Serdar Koşar & Ömer Doğan, AYSA - Fahrettin Ay , Fumar - Melek & Erhan Durmaz ve DEMMA - Niyazi Görmüş iş insanlarını ziyaret etti. İş insanları eşliğinde tesislerini gezerek personel ve çalışanlarına iyi çalışmalar diledi.

Yeni dönemin diğer dönemlerden farklı olacağını aktaran Şen, “Bilimsel Tarım, küresel ticaretle zengin Biga için; Köy Masamızla, Biga Yatırım ve Girişim Ofisimizle, Biga Kent Akademimizle, Nakliyeciler Sitemizle, Galericiler Sitemizle, Biga Turizm Ofisimizle Biga’yı ekonomik anlamda kalkındırma destek programımızı hazırladığımızı Biga Belediye Başkanlığı görevine başladığımız ilk günden itibaren çalışmalarımıza başlayacağız.Yeni dönemin diğer dönemlerden farklı olacağını, Biga’mızı tarımı, hayvancılığı, ticareti, sanayisi ve kültürüyle gerçek potansiyeline denk bir kent yaratmak için çok çalışacağız. Geleceğin Biga’sına Güvenle”dedi.

Editör: Haber Merkezi