Biga Belediyesi'nin yarı olimpik yüzme havuzu, genç yüzücüler için kapılarını lisanslı birer yüzücü olma yolunda açıyor. Belediyenin düzenlediği program kapsamında eğitim alan minik yüzücüler, artık bölgesel ve ulusal düzeyde yüzme yarışmalarına katılma imkanı elde edecekler.

Biga Belediyesi gençlerin sporla buluşmasını ve yeteneklerini geliştirmelerini teşvik etmek amacıyla yaptıkları bu girişimi büyük bir mutlulukla duyurdu.

Bigaspor’da kongre tarihi belli oldu! Bigaspor’da kongre tarihi belli oldu!

Lisanslarını alan genç yüzücüler ise heyecanlarını dile getirerek, artık daha büyük ve önemli yarışmalarda Biga'yı temsil etme fırsatı bulacak olmanın gururunu yaşıyorlar. Eğitmenler de gençlerin gösterdiği ilerlemeyi ve tutkularını görmekten memnuniyet duyduklarını belirtiyorlar.

Biga Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda; “Onlar Artık Lisanslı Yüzücü. Belediyemiz Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda eğitim gören minik yüzücülerimiz lisanslarına kavuştu. Öğrencilerimiz artık bölgesel ve ülke çapındaki yarışmalara katılacaklar. En büyük başarılar sizin olsun çocuklar.” İfadeleri yer aldı.

Editör: Haber Merkezi