Biga Halk Eğitimi Merkezi, Minik Ellerle 23 Nisan Coşkusunu Paylaştı Biga Halk Eğitimi Merkezi, Minik Ellerle 23 Nisan Coşkusunu Paylaştı
Çanakkale Belediyesi ATAM Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin yılsonu etkinliğine Belediye Meclis Üyesi Bilge Işık, Çanakkale Belediyesi ATAM Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin minik öğrencileri, eğitmenleri ve veliler katıldı. Etkinlik, ATAM Kreş ve Gündüz Bakım Evi Müdürü İsmail Açar’ın yaptığı açılış konuşması ile başladı. Açar konuşmasında, yıl boyunca kreşte yapılan çalışmaları aktardı.

Açar’ın ardından konuşan Belediye Meclis Üyesi Bilge Şimşek; “Öncelikle burada olamayan, ancak sizler ile gönül bağı olan Başkanımız Sayın Ülgür Gökhan’ın selamını iletmek istiyorum. Sizler ile bu güzel günde çocuklarımızla bir aradayız. Çocuklarımız gerçekten çok şanslı. Bugün ATAM Kreşinde yer almak isteyen ve sırada olan çok sayıda çocuğumuz var. İnanıyorum ki, diğer mahallelerde de bunu gerçekleştireceğiz. Bugün birçok çocuğumuzu ilkokula uğurluyoruz, ama Çocuk Kültür Evi’mize gelmeye devam edeceklerdir. Kardeşlerini de oraya getirecekler ve hep birlikte yapacakları çalışmalar ile güzel eserler yaratacaklar” dedi.

Etkinlikte konuşmaların ardından minik öğrencilere anı kartları takdim edildi. Anı kartlarını alan minikler, eğitmenleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Etkinlik, miniklerin aileleri ve eğitmenleri ile oynadığı oyunlar ile devam ederken, Belediye Meclis Üyesi Bilge Şimşek de miniklere eşlik etti. ATAM Kreş ve Gündüz Bakım Evi yılsonu etkinliği, miniklerin zumba dansı ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi