Çanakkale Boğazı'nda kuru yük gemisinde yangın çıktı Çanakkale Boğazı'nda kuru yük gemisinde yangın çıktı

Çanakkale Belediye Meclisi'nin CHP'li üyeleri, bugün saat 14.00'te belediye hizmet binası önünde, CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ı çiçekle karşıladı. CHP'li belediye meclis üyeleri adına açıklama yapan Belediye Meclis Üyesi Adnan Güler, mecliste kameralar önünde gerçekleşen Başkan Ülgür Gökhan ile AK Parti Grup Başkanvekili Tülay Ömercioğlu arasındaki tartışmanın çarpıtıldığını iddia etti. Güler, "Başkanımız hakkında olumsuz bir algı yaratılmaya çalışılmıştır. Ama o görüntüleri baştan sona izleyen herkes o algının yanlış olduğunu ve başkanımızın orada meclisin kurallarına uygun gerekli müdahaleyi yaptığını görecektir" dedi. CHP'li belediye meclis üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan ise, "Ben belediye meclisinde bir siyasi partinin suç işlemesine engel oldum. Çünkü meclislerde siyaset konuşulmaz, konuşulmaması gerekiyor. Israrla bu konuyu gündeme getirmemesini rica ettim. Olayın buralara kadar gelmiş olması bir algı operasyonu yaratmanın sonucudur. Ben Çanakkale halkının Belediye Başkanıyım. Dolayısıyla ben Çanakkale halkının ne düşündüğüne, ne dediğine bakarım. İzlediğim kadarıyla şuan Çanakkale halkı, olayı kavramıştır. Konuşmanın tamamını belediye web sitesine koydum. Herkes izler. Kararını verir" diye konuştu.


CANAKKALE BELEDIYE MECLISININ CHPLI UYELERI, BELEDIYE HIZMET BINASI ONUNDE, CANAKKALE BELEDIYE BASKANI CHPLI ULGUR GOKHANI CICEKLE KARSILAYIP, DESTEK VERDI. CHPLI BELEDIYE MECLIS UYESI EMINE KARDELEN (SOLDA), CHPLI BELEDIYE MECLIS UYESI ADNAN GULER (ORTADA), CANAKKALE BELEDIYE BASKANI CHPLI ULGUR GOKHAN (SAGDA) (FOTO: MUSTAFA SUICMEZ / CANAKKALE, DHA)
Basın açıklamasının ardından, Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan, CHP'li belediye meclis üyelerini makamında kabul etti.

Editör: Haber Merkezi