CHP'den parti aleyhine çalışan üyelere ihraç CHP'den parti aleyhine çalışan üyelere ihraç
Cumhuriyet Halk Partisinde geçtiğimiz gün yaşanan seçim heyecanında Çanakkale’nin yüzü bir kez daha güldü. CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, partisince TBMM Divan Katip Üyeliğine getirildi.

TBMM Divan Katip Üyeliğine seçilen CHP Milletvekili Bülent Öz, sosyal medya hesabından bir teşekkür paylaşım yaptı.

Milletvekili Öz yaptığı paylaşımda:“ Çanakkaleli Hemşehrilerime, Çanakkale CHP Üyelerimize teşekkürlerimi ve minnet duygularımı sunarım. TBMM Başkanlık Divan üyelikleri için partimizin temsilcilerinin belirlendiği seçimde Katip Üyeliği görevini üstlenmiş bulunuyoruz.

Bu onurlu görevi üstlenmemize vesile olan öncesinde Çanakkale CHP üyelerimize, Örgütlerimize sonrasında 7 Haziran ve 1 Kasım 2015 seçimlerinde Milletvekili olarak Çanakkale’mizin ve Ülkemizin TBMM’deki temsilcisi olmamızı sağlayan tüm Çanakkaleli hemşehrilerime bir kez daha teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunarım.

Ayrıca TBMM Başkanlık Divanı ile Grup Başkanvekilliği seçimlerinde bizlere demokratik seçim imkanı sağlayan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkürleri borç biliyor, seçim sonuçlarının partimiz adına gerçekleştireceğimiz Meclis çalışmalarında hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah utandırmasın.

Demokrasi ve adaletin teminatı olan partimizin temsilcisi olarak, TBMM Divan Katip Üyesi seçilmemizde gösterilen güven ve destek adına CumhuriyetHalkPartisi Milletvekillerimize ve bugüne kadar partimiz adına TBMM’de bir çok görevi üstlenen, yeni dönem için seçilen ve seçime katılan tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ederim.

TBMM Başkanlık Divanı ile Grup Başkanvekilliği görevlerini üstlenen değerli TBMM Başkanvekilimiz Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’e, TBMM İdare Amirimiz Adana Milletvekili İbrahim Özdiş’e, CHP Grup Başkanvekillerimiz İstanbul Milletvekili Engin Altay, Manisa Milletvekili Özgür Özel ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç’a, TBMM Divan Katip Üyelerimiz Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu ve Sinop Milletvekili Barış Karadeniz arkadaşıma üstlendikleri görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi