Ekonomist Korhan Berzeg'in Gönen'de evinin yakınındaki aramaların 3. günü de tamamlandı Ekonomist Korhan Berzeg'in Gönen'de evinin yakınındaki aramaların 3. günü de tamamlandı
Engelli gençler için her yil Türk Silahli Kuvvetleri tarafindan engelli vatandaşlar için düzenlenen temsili yemin töreni öncesi Biga Engelliler Dernegi tarafindan engelli vatandaşlar için askere ugurlama eglencesi düzenlendi. Belediye meydaninda düzenlenen etkinlikte engelli gençler gönüllerince eglendiler.

ÇEMBER BAGLANDI, KINA YAKILDI
Düzenlenen asker eglencesinde engelli gençlerin boyunlarina çember baglandi, kinalar yakildi. Engelli gençlerin aileleri organize edilen etkinlikte duygu dolu anlar yaşadilar.

GÖNÜLLERINCE EGLENDILER
Kinalarin yakilmasinin ardindan engelli gençler davul zurna eşliginde gönüllerince eglendiler.

BIGA ENGELLILER DERNEGINI TEBRIK EDIYORUM’
Biga Engelliler Derneginin çok güzel bir etkinlige imza attigini ifade eden Biga Belediye Başkani Bülent Erdogan, “Temsili askerlik yapacak kardeşlerimizin sevinç ve heyecanlarini paylaşarak onlarin eglencesine ortak olduk. Kinalari yakilan ve asker ocagina gidecek kardeşlerime şimdiden hayirli tezkereler diliyorum. Biga Engelliler Dernegimiz engelli vatandaşlarimiz için çok güzel bir etkinlige imza atti. Kendilerini tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandi.

Mehmet Özdeş

Editör: Haber Merkezi