Gündem

ÇTSO Eceabat Üyeleri İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ilçelerde faaliyet gösteren üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği geleneksel iftar yemeklerine Eceabat ilçesiyle devam edildi.

Abone Ol

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen iftar yemeğinde üyelere hitaben konuşan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı T. Selçuk Semizoğlu; “Çok Değerli Üyelerimiz,
Mübarek Ramazan ayı bereketinin, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olması dileklerimle hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Bülend Bey’in de üzerimde kalmasın, ayrıca tüm üyelerimize selamlarını iletiyorum. Tüm ilçelerimizin bizde yeri, değeri büyüktür ama ecdadımızın hatırası, tarih kokan bu topraklarda Eceabat’ın yeri ayrı bir özeldir. Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Kıymetli Üyelerimiz, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası bugün itibariyle 6643 üyeli büyük bir aile oldu. Eceabat’ta 124 üyemiz bulunuyor. Şehrimiz ve Ülkemiz ekonomisine, istihdamına yaptığınız katkılar için bütün üyelerimize burada teşekkür ediyorum. Allah ticaretinizi, kazancınızı, bereketinizi ve en önemlisi sağlığınızı daim kılsın. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederken önümüzdeki Pazar günü idrak edeceğimiz Ramazan Bayramınızı kutluyorum.” dedi.