Bigaspor’un bugün saat 16.00’da Torbalıspor karşısında oynayacağı TFF 3. Lig Play-Off Finali öncesinde Biga’dan başlayan büyük taraftar göçü, yollarda da tarihi görüntülere sahne oluyor. Sabahın erken saatlerinde Kapalı Pazar Yeri’nden hareket eden onlarca otobüs ve yüzlerce araç, Manisa yolunda adeta mavi-beyaz bir konvoy oluşturdu.

Balıkesir-İzmir Otoyolu boyunca ilerleyen Bigaspor taraftarları, farklı noktalardan gelen mavi-beyazlı futbol sevdalılarıyla buluşurken, otoyolda kilometrelerce uzanan görüntüler dikkat çekti. Araçlarından bayraklarını sarkıtan taraftarlar, korna sesleri ve tezahüratlarla final heyecanını Manisa’ya taşıyor.

885Ca61F Da00 4908 9633 925F88C92968

Yollarda Tek Ses: “3. Lig’e Çıkacağız”

Biga’dan, Karabiga’dan, çevre köylerden ve farklı şehirlerde yaşayan Bigalılardan oluşan taraftar kafileleri, Manisa’da oynanacak dev final için tek yürek oldu. Yol güzergâhında birleşen taraftar grupları, sosyal medyada paylaşılan görüntülerle de büyük ilgi gördü.

Tarihi karşılaşma öncesinde herkesin dilinde aynı hedef var: “Bigaspor’u yıllar sonra profesyonel liglere taşımak.”

72660Aef 0Ff2 4E82 Bc25 Ff7100377490

Biga’nın can damarı zarar gördü!
Biga’nın can damarı zarar gördü!
İçeriği Görüntüle

Manisa’da Tribünler Mavi-Beyaz Olacak

Saatler 16.00’yı gösterdiğinde Bigaspor, Torbalıspor karşısında 3. Lig bileti için sahaya çıkacak. Ancak mücadele başlamadan önce bile tribünlerdeki atmosferin kazananı belli oldu. Binlerce taraftarın Manisa’ya akın etmesiyle birlikte şehir adeta ikinci bir Biga’ya dönüştü.

Sabah pazar yerinde başlayan heyecan, şimdi Balıkesir-İzmir Otoyolu’nda devam ediyor. Mavi-beyaz bayraklar rüzgârda dalgalanırken, Bigaspor taraftarları takımlarının yanında olmak için kilometrelerce yolu aşmaya devam ediyor.

Muhabir: Mehmet Özdeş