Biga Devlet Hastanesi Doğumhane biriminde uzun süredir görev yapan Ebe Nuran Balaban, tayin olması sebebiyle hastanedeki görevinden ayrıldı. Hastane yönetimi, Balaban’a emekleri için teşekkür etti.
Biga Devlet Hastanesi’nin emektar personellerinden Ebe Nuran Balaban’ın tayini çıktı. Hastanenin en hassas birimlerinden biri olan Doğumhanede görev yapan ve mesai arkadaşları tarafından sevilen Balaban için hastane yönetimi bir teşekkür mesajı yayımladı.
"Emekleri İçin Teşekkür Ediyoruz"
Biga Devlet Hastanesi Yönetimi tarafından yapılan açıklamada, Nuran Balaban’ın hastaneye ve hastalara sunduğu özverili çalışmalara dikkat çekildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Doğumhanede hizmet veren değerli çalışma arkadaşımız Ebe Nuran Balaban, tayin sebebiyle hastanemizden ayrılmıştır. Kendisine hastanemizde görev yaptığı süre boyunca vermiş olduğu kıymetli hizmetler ve sunduğu emeklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz."
Yeni Görev Yerinde Başarı Temennisi
Hastaneden ayrılan Balaban’a hastane yönetimi ve çalışma arkadaşları yeni başlangıcında başarılar diledi. Doğumhanede gerçekleştirdiği çalışmalarla hem hastaların hem de mesai arkadaşlarının takdirini kazanan Nuran Balaban’ın ayrılışı, hastane bünyesinde duygusal anların yaşanmasına neden oldu.




