Biga’nın tanınmış ailelerinden Demirel ve Yılmaz ailelerinde düğün cemiyeti telaşı yaşandı. Demireller Turizm’in sahibi Süleyman ve Hanife Demirel’in oğlu Hakan Demirel ile ilçenin köklü esnaflarından Köfteci Mehmet ve Gülhan Yılmaz’ın kızı Gizem Yılmaz, düzenlenen görkemli bir törenle hayatlarını birleştirdi.

Narçiçeğim Düğün Salonunda Mutlu Gece
Uzun süredir devam eden birlikteliklerini evlilikle taçlandırma kararı alan Gizem Yılmaz ve Hakan Demirel çifti, geçtiğimiz Cumartesi akşamı Narçiçeğim Düğün Salonunda gerçekleştirilen törenle dünyaevine girdi.
Çok sayıda davetlinin katıldığı organizasyonda, çiftin nikah şahitliklerini yakın dostları yaptı. Davetlilerin huzurunda bir ömür boyu mutluluğa "Evet" diyen genç çiftin heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okundu.

Sevenleri Yalnız Bırakmadı
Biga iş ve esnaf dünyasından çok sayıda ismin bir araya geldiği düğün töreninde, Yılmaz ve Demirel aileleri konuklarını kapıda karşılayarak tebrikleri kabul etti. Aile büyükleri, akrabalar ve yakın dostların katılımıyla neşeli bir atmosferde geçen düğün, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.
Biga'nın Sesi Gazetesi olarak Gizem ve Hakan Demirel çiftine ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluklar diler; Yılmaz ve Demirel ailelerini tebrik ederiz.













