Biga eşrafından, eski şoförlerden Kamil Mutlu’nun eşi Necibe Mutlu, 80 yaşında hayatını kaybetti. 2026 yılının ilk gününde gelen bu acı haber, ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

Bigalı emektar öğretmen hayatını kaybetti
Bigalı emektar öğretmen hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Abdiağa Köyü Eşrafındandı

Abdiağa Köyü eşrafından olan ve ilçede geniş bir kesim tarafından tanınan merhume Necibe Mutlu, bugün (1 Ocak 2026) hayata gözlerini yumdu. Merhume; Aysel İleri, Mustafa Mutlu, Yücel Kaplan ve merhum İbrahim Mutlu’nun anneleri; Remzi İleri ve Seyit Kaplan’ın kayınvalidesi, Halide Mutlu’nun ise kayınvalidesiydi.

Cenaze Töreni Bilgileri

Merhume Necibe Mutlu’nun cenazesi saat 12:30’da Barış Caddesi No:24’teki evinden helallik alınarak Alişdede Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip cenaze namazı eda edilecektir. Cenaze, namazın ardından Çiçeklidede Mezarlığı’na defnedilecek.

Biga’nın sevilen isimlerinden biri olan Necibe Mutlu’nun vefatı üzerine aile yakınları, dost ve akrabalarına başsağlığı dileklerini iletti.

Kaynak: Haber Merkezi