Çanakkale’nin Biga ilçesinin Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcisi Bigaspor, deplasmanda karşılaştığı İstanbul temsilcisi Tepecikspor’u uzatma dakikalarında bulduğu golle mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.
Saat 15.00’te Tepecik Şenol Güneş Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, her iki ekip de mücadeleci bir oyun sergiledi. Maç boyunca dengeli geçen karşılaşmada Bigaspor, son dakikalara kadar galibiyet için baskısını sürdürdü.
Uzatma dakikalarında Serdal Öz’ün attığı golle sahadan galip ayrılan Bigaspor, deplasmanda aldığı bu kritik galibiyetle hem moral depoladı hem de ligdeki iddiasını sürdürdü.
Karşılaşmanın ardından Bigaspor cephesinde sevinç yaşanırken, alınan 3 puan camiada büyük mutluluk yarattı.





