Çanakkale Belediyesi iştiraklerinden Çanakkale Hizmet Grupları’nın Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Ufuk Yavuz, kayınpederi Halet Artam’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor. Şehrin iş ve siyaset camiasında geniş bir çevre tarafından tanınan Artam’ın vefatı, sevenlerini yasa boğdu.

Halet Artam'ın cenazesi, öğle namazının ardından Necip Paşa Camii’nden kaldırılarak Çanakkale Eski Şehir Kabristanlığı’nda defnedildi.

Siyaset ve İş Dünyası Aileyi Yalnız Bırakmadı
Acılı günde Yavuz ve Artam ailelerine destek olmak için çok sayıda önemli isim törende hazır bulundu. Cenazeye katılanlar arasında şu isimler yer aldı:

Cenaze namazına; Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz, Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Halil Ertuğrul ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törende, Yavuz ve Artam ailelerinin acısı paylaşıldı.

CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı mesajda üzüntüsünü şu ifadelerle dile getirdi,

"Değerli yol arkadaşım, Çanakkale Hizmet Grupları Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Nadir Ufuk Yavuz’un kayınpederi Halet Artam’ın cenaze törenine katıldık. Merhuma Allah’tan rahmet, başta Yavuz ailesi olmak üzere tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum."

11-1012-4

Meriç Nehri'nin debisi artmaya devam ediyor
Meriç Nehri'nin debisi artmaya devam ediyor
İçeriği Görüntüle

Kaynak: Haber Merkezi