Fenerbahçeli futbolcudan kötü haber Fenerbahçeli futbolcudan kötü haber
Bigaspor tesislerinde yapılan törene Biga Kaymakamı Mustafa Can, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Hikmet Keskiner, Kulüp Başkanı Zeki Mutlu, Belediye Meclis Üyeleri ve yöneticiler katıldı.

Törende konuşma yapan kulüp başkanı Zeki Mutlu, “Bigaspor olarak her yıl geleneksel hale getirdiğimiz ve alt yapıya futbolcu kazandırdığımız yaz futbol okulumuza katılan tüm çocuklarımızı kutluyorum. Bigaspor Kulübü olarak Çanakkale ilinde en fazla sporcu ve yaş grubuyla tüm kategorilerde başarılı şekilde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Yaz futbol okulunda 250 öğrencimize burada spor yaptırdık. Bizim amacımız gençlerimize sporu sevdirmek. Buradan yaz okulu boyunca çocuklar ile yakından ilgilenen değerli hocalarımıza teşekkür ediyorum. Bu gün burada bu kardeşlerimize yaz okulunu bitirdikleri için madalyalarını veriyoruz. Yaz futbol okulunun gerçekleştirilmesinde katkısı bulunan Biga Belediyesi ve diğer sponsorlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Mustafa Can, “Birbirinden enerji dolu çocuklarımız yaz tatilinde hem spor yaptı, hem de arkadaş edindi. Spor, kültür ve sanatla uğraşan emek harcayan çocuklarımız geleceğe emin adımlarla başarılı şekilde ilerlemekte. Eğitimlerinde de başarı elde ederlerse istedikleri yerlere gelecekler. Bigaspor Ziraat Türkiye Kupasında Yalova Kadıköyspor takımıyla karşılaşacak. Başarılar diliyorum. Diğer futbol takımlarımıza da başarılarak dileyerek, kazasız ve belasız bir sezon geçirmelerini diliyorum. Bigaspor’un yapmış olduğu bu anlamlı çalışma için Bigaspor Kulübü Başkanı Zeki Mutlu ve öğrencilerimizi yetiştiren hocalarımıza, ilgi ve alakalarından dolayı velilerimize, Biga Belediyesine ve diğer sponsorlara teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “Yapılan etkinliğin çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimi için önemli olduğunu söyleyebilirim. Bigaspor’a yeni sezonda galibiyetlerle güzel bir sezonun geçmesini temenni ediyorum. Bigaspor’un düzenlemiş olduğu yaz futbol okuluna katılan öğrencilerimize, öğrencilerin buradaki eğitimlere katılmaları için destek veren velilerimize, çocuklarımızın eğitimine katkı veren hocalarımıza, teknik ekibe ve Bigaspor Başkanı Zeki Mutlu’ya ve sponsorlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Ardından, yaz okuluna katılan öğrencilere madalyaları verildi.

Safiye ceylan



Editör: Haber Merkezi