Bigalı karavan tutkunları kampta buluştu... Bigalı karavan tutkunları kampta buluştu...
Avrupa’nın en büyük teknoloji holdingi Siemens’in Biga’daki Yetkili Satış Bayisi görkemli törenle hizmete açıldı. Protokolden iş dünyasına kadar çok sayıda vatandaş iş yerinin açılışına katıldı.

İşletmeci Genç iş adamları Nejli Gür ve Necmi Gür’ün Muammer Aksoy Caddesin’deki Siemens Bayii açılışına Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Ezine Esnaf Odası Başkanı Türker Demirhan, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Biga Belediye Başkan Yardımcısı Sıtkı Keçici, Biga Ticaret Odası Başkanı Şadan Doğan, Biga Esnaf Odası Başkanı İbrahim Mutur, Şoferler Odası Başkanı Sait Tanur, Siemens Marmara Bölge Müdürü Seyhan Karaoğlu, Biga Lokantacılar Odası Başkanı Emin Aktaş, MHP il Ocak Başkanı Hakan İmamoğlu ve çok sayıda misafir katıldı.

Biga ve bölge halkına kaliteli bir ortamda hizmet vermek istediklerini ifade eden firma yetkililerinden Necmi Gür, mağazanın hayırlı olması temennisinde bulunarak, açılışta kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere çok teşekkür etti. Ayrıca açılışa özel indirimlerin hafta sonuna kadar devam edeceğini belirtti.

Açılış konuşmasının ardından kurdele kesildi ve davetliler mağazayı dolaştı. Siemens’in Biga’daki mağazası, beyaz eşya ve mutfak aletlerinin içinde olduğu geniş çeşitliliği barındırıyor.


Mehmet Özdeş

Editör: Haber Merkezi