Gönen'de aramaların 5. günü de tamamlandı Gönen'de aramaların 5. günü de tamamlandı
Biga Belediyesinin düzenlediği 18 Eylül Kurtuluş etkinliklerinde Biga’nın genç isimlerinden oluşan BeatBang grubu ve Mehmet Erdem konserine binlerce kişi katıldı.

Biga’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 97’nci yıldönümü kutlandı. Belediye Meydanı’nda verilen konserde ilk olarak BeatBang grubu sahneye çıkarak müzik ziyafeti yaşattı. BeatBang grubu, “Biga’mızın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümünde dört Bigalı olarak sahnede olmaktan onur duyuyoruz” dedi.

Ardından Mehmet Erdem alkış ve ıslıklar eşliğinde sahneye çıktı. ‘Biga Kurtuluş Konseri’nde en sevilen şarkılarını hayranları için seslendiren Mehmet Erdem, müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Erdem, ‘Hara’, ‘Sarı Çizmeli Mehmet Ağa’, ‘Gibi Gibi’ ve ‘Hakim Bey’ gibi birbirinden güzel şarkıları ise kurtuluş coşkusunu yaşamak için Belediye Meydanı’nı dolduran binlerce Bigalı’yla birlikte söyledi.

Biga’nın düşman işgalinden kurtuluşu gibi anlamlı bir günde Biga’da konser vermekten büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Mehmet Erdem, “Biz çok eğlendik umarım siz de çok eğlenmişsinizdir. En kısa sürede yine görüşürüz inşallah. Biga’nın kurtuluşunu kutluyorum” dedi.

Gece geç saatlere dek süren konserin sonunda Biga Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Hikmet Keskiner, BeatBang grubuna çiçek ve plaket takdim ederken, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan sahneye çıkarak Mehmet Erdem’e teşekkür edip, çiçek ve plaket takdim etti.


Yasemin Özdeş

Editör: Haber Merkezi