Çanakkaleli kadınlara "Dijitaldeki Ayak İzimiz" projesi kapsamında eğitim verildi Çanakkaleli kadınlara "Dijitaldeki Ayak İzimiz" projesi kapsamında eğitim verildi
Ünlü pop müzik sanatçısı Sinan Akçıl, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacıyı ve Gümüşçay’da mezarları bulunan büyükannesi ve büyükbabasını ziyaret etti.

18 Eylül Biga'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 97'nci yıldönümü kutlamaları kapsamında konser vermek için Biga’ya gelen Gümüşçay’lı Sinan Akçıl, “Benim babam burada doğmuş, Gümüşçaylıyım ben. Babamın bu topraklardan gelip de önemli bir profesör olmasıyla gurur duyuyorum. Büyükbabam ve büyükannemin mezarlarını ziyaret ettim. Çok önemli bir an benim için. Hiç görmediğim büyükbabam ve büyükannem rahat uyuyun. Aileniz emin ellerde.” diye konuştu.

Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, “Dünyaca ünlü keman virtüözü Gümüşçay'lı (Dimetoka) Saim Akçıl'ın oğlu ünlü sanatçımız Gümüşçay'lı Sinan Akçıl Belediyemizde ziyaretimize geldiler. Ziyaretlerinden dolayı hemşerimize teşekkür ediyorum...” dedi.

Başkan Pastırmacı Ünlü pop müzik sanatçısı Sinan Akçıl’a çiçek takdim ederek ziyaretinden dolayı teşekkür etti.


Mehmet Özdeş

Editör: Haber Merkezi