Biga Belediyesi'nden Larva İlaçlaması Biga Belediyesi'nden Larva İlaçlaması
Karabiga Belediyesi, Karabiga’da vatandaşların alışverişini kolaylaştırdı. Vaat ettiği projeleri istikrarlı biçimde hayata geçiren Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, vatandaşı hizmetle buluşturmaya devam ediyor. Vatandaşa ulaşım konusunda yardım sağlamak için, ‘Ücretsiz Pazar Servis Aracı’ Cuma gününden itibaren Karabiga’da hayata geçti.

İlk servisi Belediye Başkanı Ahmet Elbi eşi Hatice Elbi ile birlikte gerçekleştirdi. Başkan Elbi” Beldemizde Pazar yerine uzak bölgelerde oturan hemşehrilerimiz hava şartlarından ve mesafeden dolayı bazı olumsuzluklar yaşıyorlardı. Bu uygulama sayesinde vatandaşlarımız zorluk çekmeden alışverişlerini yapıp evlerine dönebilecekler. Vatandaşlarımız bu uygulamadan çok memnun kaldı. Bizde vatandaşlarımıza böyle bir hizmet verdiğimiz için çok mutluyuz. Vatandaş odaklı sosyal Belediyecilik anlayışı kapsamında bu alanda çalışmalarımızı devam ettireceğiz.” açıklamalarında bulundu.

Her Cuma saat 08.30 ile 12.30 arasında, belde içi otobüs güzergahlarından vatandaşı alarak Pazar yerine ulaşım sağlanacak. Alışverişini yapanlar ise servisi kullanarak yine aynı güzergahlarda inebilecek.

Karabigalı vatandaşlar hizmetlerinden dolayı Başkan Elbi’ye teşekkür ederek hayır dualarında bulundular.

Mehmet Özdeş

Editör: Haber Merkezi