Bigalı esnaf hayatını kaybetti Bigalı esnaf hayatını kaybetti
Çanakkale Zaferi ve Gelibolu Yarımadası'nın Tahliyesinin 104'üncü yıl dönümü nedeniyle Çomü İÇDAŞ Kongre Merkezi'nde 'Bir Diriliş Destanı Çanakkale' adı altında Türk halk müziği konseri düzenlendi. Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı'nca Çomü İÇDAŞ Kongre Merkezi'nde düzenlenen Türk halk müziği konserine Biga’dan Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Başkan Yardımcıları Nazım Hikmet Keskiner, Sıtkı Keçeci ve AK Parti Meclis Üyesi Suzi Özden katıldı.

Bir diriliş destanı olan Çanakkale Zaferinin ve Gelibolu Yarımadasının tahliyesinin 104. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen konsere katılan Başkan Erdoğan, Türk ve Azeri sanatçılarının seslendirdiği türkülerin yüreğine dokunduğunu ve duygulandığını ifade etti.

Erdoğan,“Çanakkale, Türk milletinin tarih yolculuğunda çok önemli bir yere sahiptir. Çanakkale, haklının ne kadar güçlü olursa olsun, haksızlık karşısında galip gelinen yerdir. Çanakkale, etin ve kemiğin imanlı bir göğüse sahip etin ve kemiğin, çeliğe karşı zafer kazandığı yerdir. Çanakkale, insan ruhunu yenmenin mümkün olmadığının anlaşıldığı yerdir. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Ruhları şad olsun" dedi.

MEHMET ÖZDEŞ



Editör: Haber Merkezi