Çanakkale Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını yaptı Çanakkale Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını yaptı
Biga Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Biga Belediyesi Çocuk Korosu, sezonun ilk konserini verdi. Konserde birbirinden yetenekli çocuklar muhteşem bir performans sergiledi.
Sinme Güvençli, Faliha Altuğ eğitmenliğinde Minikler Korosu (4-7 yaş), Çocuklar Korosu (7-14 yaş) ve Özel Eğitim Çocuklarının seslendirdiği parçalar salondan büyük alkış aldı.

Renkli görüntülere sahne olan konserde dinleyiciler, bazen şarkılara eşlik ederek tempo tuttu, bazen de koreografiye dahil olarak orkestranın bir parçası haline geldi. Ortaya koyduğu performansla dinleyicileri büyüleyen Biga Belediyesi Çocuk Korosu, dinleyenler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı. Seyirciye unutulmaz bir gece yaşatan eğitmenlere Program sonunda çiçek ve plaket takdim edildi ardından miniklerle pasta kesildi.

Programın çocukların gösterileriyle renklendiğini belirten Biga Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Hikmet Keskiner konuyla ilgili yaptığı açıklamada “İnanılmaz bir motivasyon, inanılmaz bir mutluluk. Çok teşekkür etmek gerekiyor. Çok başarılı bir koro; inşallah bu koroyu çok önemli yerlere taşıyacağız. Onlar bizim umudumuz. Bu umudumuzu diri tutacağız. Etkinlikte emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

YASEMİN ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi