Biga'da 22 Nisan Pazartesi Nöbetçi Eczane Biga'da 22 Nisan Pazartesi Nöbetçi Eczane
Hastanede düzenlenen törende, Biga Doğa Koleji ile Özel Biga Hastanesi arasında yapılan protokol kapsamında 2020 – 2021 kayıt döneminde hastane çalışanlarına yönelik indirim anlaşması Doğa Koleji Kampüs Müdürleri Faruk Girgin ve Musa Çetin ile Özel Biga Can Hastanesi Başhemşiresi Bahar Karadal arasında imzalandı.

Kurumsal indirim anlaşması yaptıklarını belirten Özel Biga Can Hastanesi Başhemşiresi Bahar Karadal, "Bizleri Biga Doğa Koleji aile kulübüne dahil ettiler. Bu kapsamında hastane çalışanlarımıza avantajlı bir eğitim hizmeti sunulacak. Bu anlaşmanın iki kurum içinde faydalı olmasını diliyorum” dedi.

Biga Doğa Koleji Kampüs Müdürü Faruk Girgin yaptığı açıklamada; “Bu eğitim protokolü ile Özel Biga Can Hastanesi çalışanlarına Doğa Koleji Biga Kampüsünde yaptıracakları yeni kayıtlardan avantajlı şekilde yararlanma imkanı sunacağız. 2020-2021 eğitim ve öğretim dönemlerine ait liste fiyatları içindeki eğitim ücretleri üzerinden, 01.02.2020-30.06.2020 tarih aralığında geçerli olacak %10 oranında 'eğitim indirimi' verilmiştir'' İki güzide kurumun güçlerini birleştirerek farkındalığın artırılmasını istedik.” dedi.

YASEMİN ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi