Fenerbahçeli futbolcudan kötü haber Fenerbahçeli futbolcudan kötü haber
Zorlu maçlar oynayarak Çanakkale U-14 şampiyonu olan Adaspor U-14 takımı İl şampiyonu olurken Çanakkale’yi ve Biga’yı Türkiye şampiyonluğunda temsil etmeye hak kazandı.

Bu bağlamda geçtiğimiz gün Adaspor’lu futbolcular Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ı makamında ziyaret ettiler. Başkan Erdoğan, “Çanakkale U-14 şampiyonu olarak heyecanlarını bizimle paylaşan, ilimizi ve ilçemizi Türkiye şampiyonluğunda temsil etmeye hak kazanan Adaspor U-14 takımımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Takımımıza, antrenör ve yöneticilerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.” Dedi.

Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan Adaspor Kulübü Başkanı Muharrem Korkmaz: “Tüm futbolcu kardeşlerimi kutluyor ve tebrik ediyorum. Son derece zorlu maçlar oynadılar ve mutlu sona ulaşmayı başardılar. Çocuklarımız kocaman yürekleriyle inanılmaz bir şekilde mücadele ettiler. Güzel bir başarı hikayesinin altına imza attılar. Bu çocuklarımız hem geleceğimizin hem de Adaspor’un gelecekteki teminatları. İlerleyen yıllar içerisinde alt yapılarımızdan bir çok çocuğumuzun hem A-takımda hem iyi takımlarda başarılı olacaklarına canı gönülden inanıyorum. Onlarla ne kadar gurur duysak azdır. Belediye Başkanımıza da göstermiş olduğu ilgiden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

CAHİT MAVİLİ

Editör: Haber Merkezi