Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önümüzdeki dönemi yeni bir şahlanışın dönüm noktası haline getireceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önümüzdeki dönemi yeni bir şahlanışın dönüm noktası haline getireceğiz
Geçtiğimiz gün CHP Biga İlçe binasında üyelerle bir araya gelen Hüseyin Keşan ve Belediye Meclis üyeleri görevinde bulundukları süre içerisinde yapılan tüm çalışmaları anlattılar.

“Karabiga İçin Çalışmak Sorumluluğumuzdur”

Beldenin hizmet beklediğini belirten Karabiga CHP Belde Başkanı Hüseyin Keşan; “Değerli üyelerimiz, gerçekleştirdiğimiz toplantı hem sohbet, hem de ne yapıldı, ne yapılmadı, sizin beklentiniz, vatandaşın beklentisi, vatandaş ne ön görüyor, biz ne gibi çalışmalar içerisindeyiz, bu başlıkları konuşacağımız bir toplantı. Beldemiz bizden hizmet bekliyor. Bu beklentileri karşılamak ve üzerine bir şeyler koymak bizim en büyük sorumluluğumuzdur” dedi.

Beldeyi üst seviyelere taşımaya çalıştıklarını belirten Belediye Meclis üyeleri; “Karabiga için büyük mücadele veriyoruz. Yapılan tüm çalışmaları bu toplantıda sizlere aktarmak için bir araya geldik. Hak ve hukuk kuralları içerisinde, şahsi anlamda hiçbir derdimiz yok. Bizim için varsa yoksa Karabiga.” Dediler

CHP Biga İlçe Başkanı Osman Öztürk’ün de yer aldığı toplantıya yönetim kurulu üyeleri, il genel meclisi üyeleri ve üyeler katıldı.

Cahit mavili

Editör: Haber Merkezi