Cerrah baba ile asistan oğul, hastalara birlikte hizmet veriyor Cerrah baba ile asistan oğul, hastalara birlikte hizmet veriyor
Açılış kurdelesi Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan tarafından kesilen cafe, iş ve spor dünyasından çok sayıda davetliyi buluşturdu. Firma sahibi Selami Babacanoğlu açılışta eşi ile misafirleri yalnız bırakmadı. Cafe’de tamamen ev yapımı lezzetlerin bulunacağını söyleyen Selami Babacanoğlu, Tebessüm Cafe’sini Biga halkıyla buluşturmaktan dolayı oldukça mutlu olduklarını kaydederek; “Açılışımıza teşrif eden tüm konuklarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Biga Belediye Başkan’ı Bülent Erdoğan ise; hayırlı ve bol kazançlar dileyerek işletme sahibi Selemi Babacanoğluna yeni iş yerinde başarılar diledi.

Dualarla açılan Tebessüm Cafe’nin açılışına, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nesrin Sirkeci, AK Parti Meclis üyesi Kerim Özdemir, Adaspor Kulüp Başkanı Muharrem Korkmaz, MHP Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Doğan ve çok sayıda davetli katıldı.

Bizde Biga’nın Sesi Gazetesi olarak Tebessüm Cafe’nin ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.

Yasemin özdeş

Editör: Haber Merkezi