Son Dakika: Yolcu otobüsü kaza yaptı! Son Dakika: Yolcu otobüsü kaza yaptı!

. Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, belediye olarak her türlü tedbiri aldıklarını ve almaya da devam edeceklerini belirterek, "Ancak bizim bu tedbirleri almamız yeterli değil, vatandaşımızın da tedbirlerini alması gerekiyor" dedi.

Karabiga Belediyesi, Yeni Korona Virüs Hastalığı (Covid-19) ile mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Virüsün yayılmasına karşı belirli aralıklarla ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları yapan Karabiga Belediyesi, beldenin her noktasında dezenfektasyon çalışması yaptı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ilaçlama ve dezenfekte ekipleri tarafından yapılan çalışmada, cadde boyunca yollar, çöp tenekeleri ve banklar özel dezenfekte ilaçlarıyla dezenfekte edildi.

Dezenfekte çalışmalarının belirli aralıklarla devam edeceğini belirten Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, korona virüsle ilgili gerekli tedbirlerini aldıklarını söyledi.

Başkan Elbi, “Amacımız bu virüsün Türkiye’de yayılma hızını azaltabilmek. Belediye olarak her türlü tedbiri alıyoruz ve almaya da devam edeceğiz. Ancak bizim bu tedbirleri almamız yeterli değil, vatandaşımızın da tedbirlerini alması gerekiyor.” diye konuştu.

“Tüm önlemleri eksiksiz aldığımıza inanıyoruz”

Başkan Elbi, tüm ana hatlarda dezenfeksiyon işlemlerinin devam edeceğini de belirterek, “Belediye olarak tüm önlemleri eksiksiz aldığımıza inanıyoruz. Paniğe gerek yok, tedbirimizi alalım. Tedbirleri alırsak bu virüsün üstesinden geliriz.” ifadelerini kullandı.

YASEMİN ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi