Akrep derisinden krem üretildi Akrep derisinden krem üretildi
Bu zorlu süreçte fedakârca görevlerini sürdüren sağlık çalışanlarını ziyaret eden dernek üyeleri, sağlık çalışanlarına tatlı ikram etti. Koronavirüs ile en büyük mücadeleyi doktorlar ve hastane personeli veriyor. Doktorlar, giydikleri ekipmanlarla kendilerini koruyarak virüsün bulaştığı vakaları iyileştirmek amacıyla tıbbın bütün imkanlarını kullanıyor. Hastalarla birebir temaslarından dolayı virüsün bulaşma riskinin en fazla olduğu hekimlere motivasyonunu arttırarak destek vermek amacıyla ülke çapında hastane ziyaretleri yapılarak doktorlara hediyeler veriliyor. Biga Fenerbahçeliler Derneği üyeleri de Özel Biga Can Hastanesi'ne gelerek anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Hastanenin girişinde gerçekleşen buluşmada sağlık çalışanlarını alkışlayan Biga Fenerbahçeliler Derneği üyeleri, sağlık çalışanlarına çok şey borçlu olduklarını ifade ettiler. Biga Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Arda Bozkurt, "Sizin ne büyük özveri ile çalıştığınızı, bu zorlu süreçte fedakârca görevinizin başında mücadele ettiğinizi biliyoruz. Size minnettarız. Sizinle gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Özel Biga Can Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Çakır, "Hassasiyetiniz için teşekkür ederiz. Bugün buraya gelerek bizi çok mutlu ettiniz. Biz, hastane olarak büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Hepimize bir şeyler düşüyor. Mümkün olduğunca evde kalalım ve önlem alalım" ifadelerini kullandı.

Buluşma, sosyal mesafe kuralına uyularak çekilen hatıra fotoğrafla sona erdi.

YASEMİN ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi