Çanakkaleli kadınlara "Dijitaldeki Ayak İzimiz" projesi kapsamında eğitim verildi Çanakkaleli kadınlara "Dijitaldeki Ayak İzimiz" projesi kapsamında eğitim verildi

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Biga Kaymakamı Mustafa Can, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan yapımında sonuna yaklaşılan BİÇAY Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisini yerinde incelediler.

Gerçekleştirilen ziyarette çevre dostu belediye olarak katı atıkların enerjiye dönüşümünü sağlayacaklarını belirten Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, BİÇAY projesi sayesinde Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi faaliyete geçerek bölgenin depolama ve çevre kirliliği çözümüne kavuşacağını söyledi. Erdoğan, “BİÇAY projesi sayesinde Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi faaliyete geçecek ve bölgemizin vahşi depolama çöp sıkıntısı çevre kirliliğine sebep olmadan çözüme kavuşmuş olacak. Bizler üye belediyeler olarak sıfır atık projesinde aktif yer alacağız. Ben BİÇAY'a katkı sunan ilgili bakanlıklar, genel müdürlerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.


MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi