Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Yağışın Etkilediği Köylerde İncelemelerde Bulundu Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Yağışın Etkilediği Köylerde İncelemelerde Bulundu
Ramazan Bayramında vatandaşların kabir ziyaretlerini temiz ve düzenli ortamlarda gerçekleştirmesi için faaliyetlerini yoğunlaştıran belediye ekipleri, bu kapsamda belde mezarlıklarında genel temizlik ve bakım onarım çalışmalarına başladı. Ekipler, korona virüs salgını dolayısıyla çalışma esnasında koruyucu ekipman ve maskeleri ile sosyal mesafe kurallarına uyarak faaliyetlerini sürdürdü.

Karabiga Belediyesi ekipleri, dört koldan beldedeki mezarlıkları Ramazan Bayramına hazırlamak için kolları sıvadı. Bu kapsamda ekipler, mezarlık alanlarındaki ağaç budama, yabani otları temizleme çalışmaları gerçekleştirdi. Genel temizlik çalışmalarının yanı sıra bakım ve onarım çalışmalarını da gerçekleştiren ekipler, Ramazan Bayramı öncesi beldedeki mezarlıkları bayram ziyaretine hazır hale getirecekler. Ekiplerin tamamının sahada olduğunu belirten Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, "Korona virüs salgını ile yoğun mücadelenin verildiği bu zorlu günlerde, ekiplerimiz mezarlıkların temizliği için görevinin başındalar. Çalışma sırasında ekiplerimiz koruyucu ekipman ve maskelerini kullanarak, sosyal mesafe kurallarına uyarak işlerini sürdürüyorlar. Ramazan Bayramı'nda kabir ziyaretlerine gelen vatandaşlarımızın, temiz ve düzenli bir ortamlar bulması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Yasemin özdeş

Editör: Haber Merkezi