Biga Belediyesi Su Ana İsale Hattını Yenileme Çalışmalarına Devam Ediyor Biga Belediyesi Su Ana İsale Hattını Yenileme Çalışmalarına Devam Ediyor
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Biga İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fevzi Atmaca ve Biga Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Güray Ergün ile birlikte 14 Mayıs Çiftçiler Günü dolayısıyla Gümüşçay ve Çınarköprü yöresinde çeltik tarımı yapan çiftçileri ziyaret ettiler. Çeltik ekimi yapan çiftçilere kolaylıklar dileyen Başkan Erdoğan ve beraberindekiler çiftçilerle sohbet ettiler.

Çiftçilerin emek ve alın teriyle çalışarak toprağa hayat kattıklarını ifade eden Başkan Erdoğan, “Bu özel günde ilçemizin bereketli ovalarına gelerek çiftçilerimize selam verdik, sohbet ettik ve kolaylıklar diledik. Ramazan ayının sıcak günlerinde ve salgın döneminde dahi canla başla çalışarak bizleri gıdasız bırakmayan çiftçi kardeşlerimize teşekkür ederiz. Elbette ki Biga denilince akla ilk gelen tarım ve hayvancılık oluyor. Burada da çeltik tarlasına tohumlarımızı saçtık ve çeltik ekimi yaptık. Biga’mızın kaliteli çeltiklerinin ve diğer mahsullerimizin bereketli olmasını diliyorum. Biga’mızın verimli topraklarında alın teri dökerek toprağı işleyen çiftçi kardeşlerimiz başta olmak üzere ülkemizdeki ve tüm dünyadaki çiftçilerin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü kutluyorum. Yarınlarımız çiftçilerimizin bereketli elinde. Allah kolaylık versin” dedi.


YASEMİN ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi