TCG Anadolu, İyon Denizi'nde... TCG Anadolu, İyon Denizi'nde...
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, Milli Eğitim ve Adalet Bakanlıkları ile imzalanan protokol kapsamında, Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında dönemler halinde düzenlenecek olan Gençlik kamplarından bir çok genç yararlanabilecek.

Gençlik kampları, gençlerin öz güven duygusu ve planlı yaşama alışkanlığı kazanmalarına destek olmak ve bir arada yaşama hukukunun güçlenmesine katkı sağlayacak olup, "Kamplara, ülkenin dört bir yanından gelen gençler özgürce ve eşit şartlar altında katılabilecek ve kendilerine sağlanan bu büyük imkandan yararlanabilecek.

Gençlik kampları

Eğitim öğretim dönemi gençlik kamplarına katılan tüm katılımcıların ve görevlilerin konaklama, kamp aktiviteleri ve bu aktiviteler için ihtiyaç duyulan malzemelerin temini, 3 öğün yemek, seyahat ve sağlık sigortaları Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından karşılanıyor. Kamplar, yaz tatili olmak üzere on ayrı dönemde yapılacak.

Milli Eğitim ve Adalet Bakanlıkları ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında, 3 Eylül’de sona erecek ve pek çok genç katılacak.

İmzalanan protokollerle gençlerin hizmetinde olan gençlik kamplarında; paintball, okçuluk, havalı tüfek, tırmanma duvarı, mini golf, kano, rafting, dağ bisikleti, flyfox, ip parkuru gibi sportif faaliyetler yer alıyor. Sokak oyunları; müzik, tiyatro, halk oyunları, kültürel geziler ve kişisel gelişim seminerleri gibi etkinliklerle de gençlerin zamanı en etkin şekilde değerlendirilmesi sağlanıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Gençlik Kampları hakkında 0 286 502 05 00 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilirsiniz.


Mehmet özdeş

Editör: Haber Merkezi