Bursluluk Sınavı yapıldı: Sınav sonuçları ne zaman belli olacak? Bursluluk Sınavı yapıldı: Sınav sonuçları ne zaman belli olacak?
Ziyarette 2020 yılı isteğe bağlı yer değişikliği döneminde ataması yapılan okul müdürü Mustafa ŞAHİN ile sınıf öğretmeni Mehmet KIRCA ve emekliye ayrılan öğretmenler Kazım AYDIN ile Sultan GEZER için veda, okula yeni atanan okul müdürü Mustafa BERBER ile müdür yardımcısı Savaş ÖFKELİ için de karşılama programı düzenlendi.

Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, okul müdürü ve öğretmenler katıldı.

Tayini çıkan okul müdürü Mustafa Şahin'e görev süresi boyunca yaptığı katkılarından dolayı teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, “Emekli olan arkadaşlarımıza ülkemizin geleceğine katkı sağlayacak güzel insanlar yetiştirdikleri için emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatlarında sağlık, sıhhat, huzur ve esenlikler temenni ediyorum, tayin olan öğretmenimize de yeni görev yerinde başarılar diliyorum" dedi.

Program sonunda Sakarya İlkokuluna okul müdürü olarak atanan Mustafa Berber'e çiçek takdim edilirken emekli olan ve tayini çıkan öğretmenlere de plaket takdim edildi.

Mehmet özdeş





Editör: Haber Merkezi