Bursluluk Sınavı yapıldı: Sınav sonuçları ne zaman belli olacak? Bursluluk Sınavı yapıldı: Sınav sonuçları ne zaman belli olacak?
Biga Doğa Koleji'nde, en üst seviyeye taşınan COVİD-19 tedbirleri maske ve sosyal mesafe kurallarından asla ödün vermiyor. Biga Doğa Koleji, Biga’da açıldığı günden bu yana çağdaş eğitim yaklaşımları ve kaliteli hizmet anlayışıyla dikkatleri üstüne çekiyor. Biga Doğa Koleji Kampüs Müdürü Musa Çetin, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalar da dikkate alınarak başlatılan telafi programı ve yetiştirme kurslarının, yoğun bir ders takvimi ile sürdüğünü belirtti. Telafi ve yetiştirme programının, bazı gruplarda sadece online, 8. ve 12. Sınıflarda ise, yüzyüze başlatıldığını söyleyen Biga Doğa Koleji Kampüs Müdürü Musa Çetin, öğretmenlerle tam kadro olarak görevlerine başladıklarını ifade etti.

‘ÖĞRENCİLERİMİZ BİZİM EVLATLARIMIZDIR’

Çetin, “Okulumuzun bütün eğitim ve sosyal ortamları, pandemi hassasiyeti ve sosyal mesafe kuralları dikkate alınarak özenle hazırlandı. Teneffüsler, yemek araları, kademelere göre ayrılmış ve okul eğitim öğretim süreçleri asgari yoğunluk esası ile yapılandırıldı. Biga Doğa Koleji olarak, ülkemizin en güçlü eğitim markasının akademik desteği, yaşanılan salgın sürecine ilişkin en üst seviyede aldığımız tedbirler ile çocuklarımıza kavuşmanın heyecanını ve özlemini yaşamaktayız. Biga Doğa Koleji yeni eğitim öğretim dönemine de tam olarak hazırız. Öğrencilerimiz bizim evlatlarımızdır. Hepsini anne babalarının hassasiyeti, özeni ve sevgisi ile kucaklamaya sahip çıkmaya hazırız. Bizlere güveniniz” şeklinde konuştu.

Cahit mavili

Editör: Haber Merkezi