Müdür Bilen Yeniçiftlik’te kitap söyleşisine konuk oldu Müdür Bilen Yeniçiftlik’te kitap söyleşisine konuk oldu
Pandemi ile ilgili A’dan Z’ye tüm tedbirlerin yerine getirildiği okulda yüz yüze eğitime güvenle başlayan öğrenciler, sosyal mesafe ve maske kurallarına uygun şekilde akademik çalışmalarına başladılar. Okula giriş yapan öğrenciler, güvenlik kapısında yapılan ateş ölçme işleminin ardından sırayla sınıflarına geçiyorlar.

Öğrenciler okulun güvenlik girişinden koridorlara, sınıflardan bahçeye kadar her yerde bilgilendirme ve sosyal mesafe işaretlerinin yer aldığı alanlarda belirtilen kurallara büyük bir hassasiyetle uyuyorlar. Öğrenciler, sınıflarda, sıralar arasında sosyal mesafeyi koruyan sağlıklı bir oturma düzeninde derslerine devam ediyorlar. Pandemi dolayısıyla uzun bir süredir yüz yüze görüşemedikleri arkadaşları ve öğretmenlerini de görmenin mutluluğunu yaşayan 8. sınıf öğrencileri, sevgilerini uzaktan göstererek tedbiri elden bırakmıyorlar.

Virüsün her şeye engel olamadığını belirten Kampüs Müdürü Hasan Hüseyin Sargın, “Hayatımızın her alanına etki eden virüs, yapacağımız herşeye engel olamıyor. Sosyal mesafe bilinciyle sıralanan 8. Sınıf öğrencilerimiz, İstiklal Marşımızı okuyarak, her türlü önlemin alındığı hijyenik ve sağlıklı ortamlarda, hız kesmeden eğitim-öğretim hayatlarına devam ediyorlar.” Dedi.

MEHMET ÖZDEŞ


Editör: Haber Merkezi