Biga Çan Yenice Katı Atık Yönetim Birliği’ne yeni üyeler seçildi Biga Çan Yenice Katı Atık Yönetim Birliği’ne yeni üyeler seçildi
Biga Kaymakamlığı'nın himayesinde Kaymakamlık Toplantı salonunda düzenlenen programda konuşan Biga Kaymakamı Mustafa Can "Biga’da sağlanan huzuru, vatandaşlarımızın yardım ve desteği olmadan sağlamamız mümkün değildir. Dolayısıyla ilçemizde tesis edilen bu huzur ortamının oluşmasında sivil toplum ve kamu kuruluşlarımız ile Biga halkımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

Suç önleme konusunda kurumlararası işbirliğinin geliştirilmesi ve koordinasyonun artırılmasına yönelik talep ve değerlendirmelerin görüşüldüğü toplantıda, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri güvenlik konusundaki taleplerini dile getirdi.

Toplantıda, katılımcılar, suçla mücadele ve güvenli bir ilçe yaşamının oluşması için ilçenin güvenlik birimlerine ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini belirtti.

Toplantıya, Biga Kaymakamı Mustafa Can, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, kamu kurumlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile mahalle muhtarları katıldı.

YASEMİN ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi