Bakan Tekin, üniversite sınav sorularının nereden çıkacağını açıkladı! Bakan Tekin, üniversite sınav sorularının nereden çıkacağını açıkladı!
Kampüs Koleji, sınıf rehber o¨gˆretmeni, brans¸ o¨gˆretmenleri ve yo¨netim kadrosuyla İlkokul kademesindeki öğrencilerin velileriyle internet ortamında, "online veli toplantısı"nda bir araya geldi.

Toplantıda velilere eğitim süreci dahil öğrencilerin evde geçirdiği süreyi nasıl değerlendirmesi gerektiği konusunda bilgi verildi.

Kampüs Koleji Müdürü Hasan Hüseyin Sargın, toplantıda yaptığı konuşmada, Online sistemde son hızla devam eden egˆitimlerin yanında velilerle de etkiles¸imlerini sürdürmeye çalıştıklarını söyledi.

Öğrencilerin evde geçirdikleri zamanı iyi değerlendirmeleri gerektiğine işaret eden Sargın, " İlkokul kademelerimizin tu¨mu¨nde sınıf rehber o¨gˆretmeni, brans¸ o¨gˆretmenleri ve yo¨netim kadromuzla sınıf du¨zeyinde veli toplantılarımızı yaptık. Devam eden su¨rec¸ hakkında bilgilendirme, degˆerlendirme yaparak ve velilerin de fikirlerini alarak bas¸arımıza bas¸arı katıyoruz. Bu süreci birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız. İnşallah bu sürecin üstesinden geleceğiz." dedi.

Mehmet özdeş

Editör: Haber Merkezi