Kütahya'da seçimin yenilenmesi talebi reddedildi Kütahya'da seçimin yenilenmesi talebi reddedildi
MHP Biga Belediyesi Meclis Üyesi Zeki Mutlu’nun geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından paylaştığı sözlere, Milliyetçi Hareket Partisi Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya’dan yanıt geldi. Kendisine ait sosyal medya hesabı ile MHP Biga Belediyesi Meclis Üyesi Zeki Mutlu’nun söylerine yanıt veren Altınkaya, “Suskunluğumuz asaletimizdendir” dedi. MHP Biga Belediyesi Meclis Üyesi Zeki Mutlu, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından çok sevdiği partisinden istifa etmek zorunda kaldığını paylaşmıştı. Mutlu’nun bu sözlerine ise MHP Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya’dan sert yanıt geldi. Her lafa verilecek bir cevaplarının olduğunu belirten Altınkaya “Lakin bir lafa bakarız laf mı diye. Bir de adama bakarız adam mı diye?” sözleri ile yanıt verdi.
Altınkaya sözlerine şu şekilde devam etti;
Son dönemde Milliyetçi Hareket Partimiz ile ilişkisi kesilmiş zatların İstifa sonrası partimize mesnetsiz eleştirilerine şahitlik ediyoruz . Bilsinler ki Suskunluğumuz asaletimizdendir. Her lafa verilecek bir cevabımız vardır.Lakin bir lafa bakarız laf mı diye. Bir de adama bakarız adam mı diye?” Fakat toplumumuzun doğru bilgilendirilmesi için bir açıklama yapmak zaruret haline gelmiştir. Biga’mız adına kararlar alınırken her teklife hayır demek akıl mahsülü bir tavır değildir . Muhalefet dahil toplumun genelinin evet dediğine hayır diyenlerin ancak bu Şehire yada bu Şehirde yaşayanlara kastı olabilir . Bu sağlıklı bir insanın takınması gereken bir tavır değildir. Ayrıca kendi yönetimlerindeki STK ların hesabını veremeyenler topluma akıl verecek durumda da değildir. Ki insanların partimizi temsil etsin diye verdiği oyları partimizin çizgisinden çıkarak adeta temsil gaspı yapanların bizi karalamaya çalışması , bize karşı kara propaganda yapmasıda herkesin farkına vardığı aşikar bir gerçektir . Bu tip insanların ülkücü davamızı ve partimizi ağzına almaması gerekmektedir . Hüseyin Nihal Atsız’ın da dediği gibi :
Yufka yüreklilerle çetin yollar aşılmaz; Çünkü bu yol kutludur, gider Tanrı Dağı’na. Halbuki yoldaşını bırakıp dönenlerinDeğişilir topu da bir sokak kaltağına.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi