Biga'nın Sahil Köyü Aksaz, Doğal Gücünü Korumak İçin Toparlanıyor! Biga'nın Sahil Köyü Aksaz, Doğal Gücünü Korumak İçin Toparlanıyor!


Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi seçim döneminde verdiği vaatleri yerine getirmeye devam ediyor. Belde halkının yıllardır hasretle beklediği doğalgaz müjdesi sonunda verildi. Karabiga Belediyesi ile AKSA Doğalgaz Çanakkale Genel Müdürlüğü arasında Doğalgaz protokolü imzalandı.

Son detayları konuşmak için Karabiga Belediyesinde Başkan Ahmet Elbi ile bir araya gelen AKSA Doğalgaz Çanakkale Genel Müdürü Çağdaş Adıbelli protokolü imzalayarak doğalgazın Karabiga beldesine hayırlı olması dileklerinde bulundu.

ELBİ: “BELDEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Protokol imza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ahmet Elbi, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren siz değerli Karabigalı hemşehrilerimizin daha konforlu yaşamalarını sağlamak amacıyla Karabiga'mıza doğalgazı getirmek için mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştık. Birçok kez Ankara’ya gidip doğalgazı sizlerin hizmetine sunmak için gerekli merciler ile temaslarımızı hızlandırdık. Sonunda emeklerimizin karşılığını alarak Karabiga adına doğalgaz sürecini onaylatıp yatırım programına aldırdık. Allah’ımıza binlerce kez şükürler olsun ki bugün AKSA Doğalgaz Çanakkale Genel Müdürü Çağdaş Adıbelli ile Karabiga beldemiz için Doğalgaz protokolünü imzaladık. Ben bu vesile ile bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan AK Parti Grup Başkanvekilimiz Çanakkale Milletvekilimiz Bülent Turan’a, AK Parti Çanakkale Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’na, EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz’a,EPDK Yetkililerine ve AKSA Doğalgaz Çanakkale Dağıtım A.Ş. yetkililerine belde halkımız adına teşekkürlerimi sunuyorum. Karabigamıza hayırlı olsun." dedi.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi