Biga’da düğün sezonu açıldı Biga’da düğün sezonu açıldı
ÇOMÜ Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Görevlisi Ertuğrul Bilgücü ve Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi İsmail Hacıkuru'yu Biga Meslek Yüksekokulunda ziyaret ettiler.

Görüşme kapsamında İŞKUR Çanakkale İl Müdürlüğü yetkilileri, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga Meslek Yüksekokulu yöneticileriyle bir araya gelerek sanayi sektörü ile üniversite işbirliği hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Görüşmede meslek yüksekokulunda okuyan üniversite son sınıf öğrencilerinin staj arayışı değerlendirilirken öğrencilerin İŞKUR'un Aktif İşgücü Programlarından özellikle İşbaşı Eğitim Programından faydalanmaları yönünde anlaşma sağlandı.

Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz, Kurum olarak üniversite ve sanayi işbirliğinin sağlanmasında Biga Organize Sanayi Bölgesi ve Biga Meslek Yüksekokulu arasında bir merkez görevi görebileceklerini vurguladı.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga Meslek Yüksekokulu yöneticileri ise İŞKUR yetkililerine teşekkür etti.

yasemin özdeş

Editör: Haber Merkezi