Akrep derisinden krem üretildi Akrep derisinden krem üretildi
Maximum konfor ve kalite ile hastalara hizmet sunan cihaz, 1.5 Tesla , Prodiva MR Yüksek gradient gücüne ve günlük 130 – 140 çekim kapasitesine sahip.
Sağlık hizmeti kalitesini yükselten Biga Devlet Hastanesi, üst düzey teknolojilerle donatılmaya devam ediyor. Bu kapsamda Biga Devlet Hastanesi’nde geçtiğimiz yıl MR cihazı hizmet sunmaya başlamıştı. Bu cihazla Biga Devlet Hastanesi'nde, rutinin dışında birçok hastalığın teşhisinde hekimlere yol gösteriyor.

Biga Devlet Hastanesi Başhekimi Üroloji Uzmanı Op.Dr.Gökhan BAŞTÜRK yapyığı açıklamada, "Biga Devlet Hastanemizde 2020 yılında hizmete açılan MR cihazı, hastalarımıza maximum konfor ve kalite ile hizmet sunmaya devam etmektedir. MR Cihazı, 1.5 Tesla , Prodiva MR Yüksek gradient gücüne ve günlük 130 – 140 çekim kapasitesine sahiptir. Teknik donanımının diğer cihazlara oranla fazla olması ve 160 kg ‘a kadar hasta çekmesi, sessiz MR özelliği, Optik rf gibi extra birçok özelliği sahiptir. İleri teknoloji MR cihazı ile rutinin dışında birçok hastalığın teşhisinde hekimlerimize yol göstermektedir." dedi.

cahit mavili


Editör: Haber Merkezi