Biga'da köy yolları onarılıyor Biga'da köy yolları onarılıyor
Biga Kaymakamı Mustafa Can, Biga’nın Karabiga Beldesine Biyogaz Tesisi inşaatının başlayacağı alanda incelemelerde bulundu. Kaymakam Can’a incelemeleri sırasında Çanakkale Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ ve Biga İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fevzi Atmaca, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi ile yüklenici Firma As Koç Enerji Tarım Hayvancılık Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Aş. Yetkilileri eşlik etti.

Mülkiyeti belediyeye ait taşınmaz üzerine kuracak olan Hayvansal ve Diğer Organik Atıkların Bertaraf Edilerek Enerji Üretimi Amaçlı Biyogaz Tesisi inşaatının başlayacağı alanda incelemede bulunan Kaymakam Can, çalışmalarda gelinen son aşama hakkında yetkililerden bilgi aldı.

İnceleme sırasında hayırlı olsun temennisinde bulunan Biga Kaymakamı Mustafa Can, değişen dünyaya ayak uydurmak gayesiyle Karabiga’nın çehresini değiştirecek kamu yatırımlarını hayata geçirmek için azami gayreti gösterdiklerini dile getirdi. Vatandaşlara fiziki şartlar bakımından donanımlı, çağın gereklerine uygun şekilde hizmet vermek için yapılan çalışmaların takipçisi olduklarını sözlerine ekleyen Can, emeği geçenlere teşekkür etti.

YASEMİN ÖZDEŞ


Editör: Haber Merkezi