Trendyol 1. Lig'de sonuçlar Trendyol 1. Lig'de sonuçlar
Üyelerin ve taraftarların katıldığı genel kurulda Adaspor Kulüp Başkanı seçilen Nizamettin Tamer, tek liste girdiği seçimlerde oy birliği ile Adaspor Kulübüne başkan seçildi.

Kurula CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Başkan Yardımcısı Nazım Hikmet Keskiner, CHP İlçe Başkanı Osman Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Esnaf Oda Başkanı İbrahim Mutur, Kahveciler Oda Başkanı İlhan Yavuz, delegeler ve çok sayıda taraftar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından divan heyeti oluşturuldu. Divan heyetine başkan Ahmet Tekin, yardımcılığına Alpay Ezgi, Katip üyeliğine K.Emina Yavuzaslan seçildi. Daha sonra CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan ve Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından yönetim kurulu faaliyet raporu, kesin hesap ve 2021/2022 tahmini bütçe raporu, denetleme kurulu raporu, raporların ayrı ayrı müzakeresi ve ibrası, tüzük maddesinde değişiklik okunarak karara bağlandı.

Raporların okunmasının ardından tek aday olan başkan Nizamettin Tamer, delegelerin oyunu alarak Adaspor Kulübüne başkan seçildi.

Genel Kurul’da teşekkür konuşması yapan başkan Nizamettin Tamer, daha sonra tebrikleri kabul etti. Günün anısına katılımcılar ve yönetim kurulu üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Nizamettin Tamer’in yönetim kurulu listesi şu şekilde:
Nizamettin Tamer, Gizem Uzun, Nadir Önal, Hayrettin Turan, Ümit Tekin, Taner Can, Mustafa Gündoğan, Hasan Uzun, Ayhan Satan, Muammer Samet Kasap, ve İrfan Önal

Cahit mavili

Editör: Haber Merkezi